Ren-je-rot heette een TV programma in de jaren dat ik jonger was…..

De laatste jaren had ik regelmatig het gevoel dat ik me rot rende om alles klaar te krijgen, Mijn volle To Do bloc, mijn afspraken, de vele te rijden kilometers en veel meer…tot ik een burn-out kreeg en alles heel onbelangrijk werd.

Dat heeft even geduurd, maar nu is het anders, beter!

Nog steeds ligt het Todobloc op mijn inmiddels sta-bureau, volgeschreven omdat er iedere week weer nieuwe dingen op de agenda komen die aandacht vragen en die ik dus niet vergeten mag….….

Ik ben eigenijk nog steeds druk, maar fijner druk nu. Sinds mijn burn-out heb ik besloten dat ‘HET’ allemaal eigenlijk simpel is en dat zet me in een flow die wel heel erg fijn aanvoelt…….

En als ik me te druk voel? Dan kijk ik even naar buiten, haal diep adem en neem er de tijd voor om dat heerlijke gevoel weer binnen te laten komen. Wat een energie geeft dat . Energie die ik vervolgens weer inzet om aan de Todolijst te werken, die opeens ook minder vol lijkt en waar ik de ene vink na de andere plaats.

En dan gaat ook nog om 17 uur de computer op de uit-stand…..

Ik geniet van de 3 R’s, heerlijk oubollig!

En ik geniet nog steeds van Ondernemen, ook als het anders moet!