Kitty Tenten

Netwerker in hart en nieren

  • … is de bedenker, organisator, inspirator en grote kracht achter Platform LACH.
  • … concretiseert groeitafels waaraan een aantal zp’ers uit het werknet samen-werken naar het succes daarvan.
  • … spant zich in om opdrachten binnen te halen voor het werknet.

“Soms word ik wakker met een woord waarvan ik niet begrijp wat ik ermee moet maar dat me wel blijft ‘achtervolgen’. Een paar jaar geleden, na een turbulente tijd, was dat het woord: ‘LACH’. Ik verwonderde me erover, vroeg me af wat de betekenis kon zijn en heb het uiteindelijk op een stuk papier geschreven. Pas toen ik het als L.A.C.H. opschreef viel het op zijn plaats: Liefde, Aandacht, Compassie en Hulp. Een kippenvelmoment! Op dat moment was ik bezig een werknet voor zp’ers op te richten dat een naam moest hebben en een goede vriend opperde: “noem het L.A.C.H., het klinkt goed en het blijft ‘hangen’.” Het woordenboek werd erbij gehaald en tot mijn grote verrassing vond ik daar zoveel woorden die een zakelijke betrekking hadden op de letters dat het meteen helder werd. Platform LACH: Lef, Ambitie, Communicatie en Helder. Weer zo’n kippenvelmoment!

Ik was in een juichstemming want beide L.A.C.H.’s passen perfect bij mij!

Waarom ik platform LACH opgericht heb? Gewoon, mijn droom is om vanuit beide LACH’s zp’ers aan elkaar te koppelen en bruggen te slaan. Samenwerken, waar delen en vermenigvuldigen vanzelfsprekend is. Laagdrempelig en toegankelijk.”

Platform LACH verbindt door Lef, Ambitie, Contact en Hulp

Kitty is iemand die gunt: warme contacten, inspiratie, nieuwe contacten, moed. Aanvankelijk weinig idee van wat LACH inhield, nu na het ervaren van haar werkwijze en omgang met mensen is het mij duidelijk: mensen met elkaar verbinden op basis van inhoud en komen tot samenwerken. Kortom: een aanbeveling om nader met haar kennis te maken; je zult er geen spijt van hebben.

Han Klaassen

Programmamanager, Kangaroo Advisie

“Kitty, het is inmiddels weer een paar week geleden maar toch wil ik je nog hartelijk bedanken: ik vond het erg leuk om met je te werken!
“LACH-makelaar” is wat mij betreft echt een uiterst treffende benaming :-)”

Elle Joosten

Projectleider PR & Productie, Stichting Cultuurspinnerij De Vasim

Kitty is het geheim achter de succesvolle act bijeenkomsten die ik samen met haar georganiseerd heb. Altijd weer een grote opkomst, een perfecte organisatie en een goede inhoud.

Kitty is een synoniem voor netwerken.

Martin Stor

directeur, act

Kitty is een van de meest initiatiefrijke ondernemers die ik ken. Ze is in voor bijna alles, en stelt ze zich gemakkelijk en graag in dienst van anderen. De perfecte netwerker dus, die van haar sterke kanten terecht haar vak heeft gemaakt!

Ellen de Jong

Filmmaker en internetspecialist, Triggerfilm

Neem contact op met Kitty

Interesse in de diensten van Platform LACH of een samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact